Bilete Dino Parc Rasnov - Dino Parc Râșnov

Dino Parc Rasnov

Dino Parc Râșnov, Râșnov

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet Copil

Accesul copiiilor cu varsta cuprinsa intre 3 - 18 ani

28 lei
Bilet Adult
36 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Dino Parc Rasnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei si un muzeu in aer liber, unic in Romania! Parcul gazduieste 100 de dinozauri atestati stiintific, reprodusi in marime naturala conform ultimelor descoperiri paleontologice.

Program (de iarnă): luni-joi: 10:00-17:30 / vineri-sâmbătă: 10:00-18:30 / duminică: 10:00-18:00

25 decembrie 2020 & 1 ianuarie 2021 – programul va începe la ora 11:00.

Parcul a fost vizitat de peste 2 milioane de turisti pana in prezent, iar permanent sunt aduse noi expozitii stiintifice nationale si internationale. Printre multe altele, la Dino Parc Rasnov este expusa reproducerea celui mai mare animal zburator din lume, Hatzegopteryx Thambema, care putea face ocolul pamantului in zbor fara oprire, dar si un meteorit real, extrem de rar, descoperit in Romania. Tot aici il veti gasi si pe Seismosaurus, uriasul sauropod de 45 de metri lungime, care crea un mic cutremur la fiecare pas.

De asemenea, in parc exista un vulcan interactiv ce simuleaza o eruptie si o platforma care exemplifica trei tipuri de cutremure: unul provocat de o eruptie vulcanica, unul provocat de o turma de Seismosauri care alearga și un cutremur provocat de miscarea placilor tectonice. Veți descoperi si 5 dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 360 de grade, o fereastra interactiva cu realitate augmentata si multe alte zone interactive, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

Dino Parc Rasnov este partener si sustinator al comunitatii paleontologice din Romania, multe dintre expozitiile din cadrul parcului fiind realizate in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Universitatea Bucuresti, Institutul Geologic Roman, Muzeul National Secuiesc, Muzeul Judetean de Istorie Brasov si parteneri internationali privati.

 

Accesul copiiilor sub 3 ani este gratuit.

 

Suprafata: 3 hectare

Zone acces standard:

  • Traseu in aer liber cu 100 de dinozauri in marime naturala
  • Expozitii in casutele din arbori
  • Vulcan și shake table interactive
  • Locuri de joaca

Facicilitati: Wifi, Restaurant

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.