Bilete Deva: Concert Flori De Mai cu Irina Loghin, Mirabela Dauer si Raoul - 15 mai, ora 19:00 - Centrul Cultural Drăgan Muntean

Deva: Concert Flori De Mai cu Irina Loghin, Mirabela Dauer si Raoul

Centrul Cultural Drăgan Muntean, Deva

miercuri, 15 mai, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru publicul iubitor de muzică de calitate și tradiție, ne bucurăm să anunțăm un concert extraordinar intitulat "Flori De Mai", ce va avea loc în data de 15 Mai, începând cu ora 19:00, la Centrul Cultural Drăgan Muntean din Deva.
Evenimentul va aduce în fața publicului trei artiști de excepție: Irina Loghin, Mirabela Dauer și Raoul, personalități ale muzicii românești care au marcat istoria muzicii românești. Acești artiști remarcabili vor susține un spectacol de neuitat.
Concertul "Flori De Mai" reprezintă o oportunitate unică de a petrece o seară de neuitat în compania unor artiști consacrați, într-un cadru cultural deosebit, Centrul Cultural Drăgan Muntean. Atmosfera intimă și plină de emoție va oferi publicului posibilitatea de a se conecta cu esența muzicii românești și de a trăi clipe deosebite alături de cei trei mari interpreți.
 
Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile la punctele de vânzare autorizate și online, iar fanii sunt încurajați să-și asigure locurile pentru a fi martorii unei seri de excepție în lumea muzicii românești.
 
Vă invităm să fiți alături de noi în data de 15 Mai, ora 19:00 la Centrul Cultural Drăgan Muntean , Casa de Cultură din Deva, pentru a sărbători împreună primăvara și muzica autentică românească la concertul "Flori De Mai".