Bilete Descoperirea potentialului nativ al copilului si încurajarea lui spre performantă fără stres. - 12 ian '18, ora 13:00 - Universitatea Spiru Haret (Brașov)

Descoperirea potentialului nativ al copilului si încurajarea lui spre performantă fără stres.

Universitatea Spiru Haret (Brașov), Brasov

vineri, 12 ianuarie '18, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descoperirea potentialului nativ al copilului si încurajarea lui spre performantă fără stres. Conferință susținută de prof. dr. Florian Colceag

"Antrenorul de genii" - prof. dr. Florian Colceag, vine la Brasov să ne vorbescă despre descoperierea potențialului nativ al copilului și încurajarea lui spre performanță fără stres în 12 ianuarie 2018 la Universitatea Spiru Haret din str. Turnului, nr. 7, ora 13:00.
Conferința este adresată în special cadrelor didacatice din învățământul prescolar și primar dar și părintilor sau altor persoane interesate.
Prețul unui bilet este 90 lei, cadrele didactice beneficiază de gratuitate cu înscriere pe site-ul ISJ Brașov, în limita a 250 de locuri. Detalii și înscrieri la 0721028967.
Pentru buna desfășurare a conferinței, rugam participanții să fie prezenți în sală cu 20 minute înainte de începerea evenimentului.

Universitatea Spiru Haret Brașov
12 ianuarie 2018, ora 13:00
Str. Turnului, nr. 7.

Cadrelele didactice au acces gratuit, cu înscriere pe site-ul ISJ în limita a 250 de locuri

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.