Bilete DELIRIC X SILENT STRIKE II - 28 sep '19, ora 20:00 - Arenele Romane

DELIRIC X SILENT STRIKE II

Arenele Romane, București

sâmbătă, 28 septembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 28 septembrie 2019, la Arenele Romane din București, Deliric și Silent Strike se întorc pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. Biletele se vor gasi si la intrare in ziua concertului,
După mai bine de 14 ani de la primul release și doar trei de la lansarea primului material împreună, Deliric și Silent Strike anunță apariția celei de-a doua colaborări sub forma unui album, care-l va continua în stil și expresie pe primul. 

Dacă la primul album (2016), vestea lansării a plecat ca o simplă leapșă între cei doi artiști, la cel de-al doilea, teaser-ul a fost o serie de fotografii alb-negru cu zâmbete false, ușor dramatizate, care au fost ulterior share-uite pe rețelele sociale de un număr mare de oameni din industria muzicală românească și nu numai.

Acest teaser are la bază ideea de conștientizare a ceea ce se ascunde în spatele unor fotografii perfecte, a acestor vieți idealizate pe care cu totii le arătăm lumii întregi pe rețelele sociale. Mesajul #ZambimFals este biletul care ne permite includerea în cercurile de prieteni și în realitatea utopică în care trăim.
 
 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Sale 109 lei categoria A (sold out) si 65 lei categoria B - pana pe 28 septembrie
La acces  lei categoria B
 
Categoria A are doar 800 de locuri in fata scenei
Categoria A include afis, bratara textila cu logo artist si acces in locatie cu 30 de minute mai devreme 
 
 
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by radio Guerrilla
 
 
 
 

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL