Bilete Degetica, fetița florilor - 26 mai '19, ora 11:00 - Artist Café

Degetica, fetița florilor

Artist Café , București

duminică, 26 mai '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Degețica este una dintre primele povești scrise de minunatul Hans Cristian Andersen. O poveste frumoasă care începe cu o femeie ce își dorea atât de mult un copilaş, încât a apelat la o bătrână vrăjitoare.

Degețica este una dintre primele povești scrise de minunatul Hans Cristian Andersen. O poveste frumoasă care începe cu o femeie ce își dorea atât de mult un copilaş, încât a apelat la o bătrână vrăjitoare.

Din bobul fermecat dăruit de vrăjitoare a crescut o minunată floare. Și în ea, era chiar Degețica, fetița florilor.Viața fetiței era una lipsită de griji… până când a fost răpită.

Și de aici începe marea aventură. O aventură peste mări și țări, cu broscoi și flori și o rândunică magică.Vom păși chiar în lumea domnului Șoarece să o ajutăm pe Degețica să scape de Regele Șobolan și să își întâlnească prințul.

Actorii vor da viață personajelor: Mama,Vrăjitoarea, Degețica, Broscoiul, Regele Șobolan, Rândunica și Prințul Florilor.

Spectacol de teatru interactiv, recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.
Durata: 45 de minute

Artist Café – Strada Lipscani 30 -34, Etaj 2, București (în cadrul magazinului Diverta).
Rezervări la +40 756 777 577

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.