Bilete Deep Forest Fest - 28-30 iun '19 - Feteni

Deep Forest Fest

Feteni, Râmnicu Vâlcea

28-30 iunie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Deep Forest Fest - Primul festival de muzica electronica din regiunea Oltenia va avea loc la Ramnicu Valcea intre 28-30 iunie

Deep Forest Fest isi incepe povestea anul acesta pe un platou de peste 40.000 de metri patrati, la doar 3 km de Ramnicu Valcea unde timp de 3 zile vor fi prezenti DJ-i internationali si nationali. OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES sunt doar cateva din numele care vor fi prezente pe scena festivalului.

Autocare cu DJ-i locali vor fi puse la dispozitia participantilor pentru transport din centrul orasului pana la locatia festivalului unde ii va astepta o atmosfera electrizanta, proiectii de lasere si o priveliste unica asupra orasului.

Pentru o experienta completa organizatorii pun la dispozitia festivalierilor si loc de campare cu dusuri si toalete cu apa curenta fara nici un extra cost.

Evenimentul se doreste a fi unul pe placul celor mai exigente gusturi, de aceea zona de food va contine peste 14 food truck-uri dar in acelasi timp se doreste a fi si un eveniment accesibil tuturor categoriilor de varsta de aceea costul unui bilet pe intreaga durata a festivalului o sa fie 119 RON. Costul biletelor la zona VIP va fi 299 RON.

Viitoarele detalii vor fi anuntate pe www.deepforestfest.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.