Bilete Dan Badea, Natanticu, Drăcea, Anisia, Dobrotă & Pripi | Stand Up Caritabil la Club99 - 22 apr, ora 20:00 - Club 99

Dan Badea, Natanticu, Drăcea, Anisia, Dobrotă & Pripi | Stand Up Caritabil la Club99

Club 99, București

luni, 22 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Luni de la 20:00 vă așteptăm la o seară de stand-up comedy caritabil alături de Dan Badea, Natanticu, Drăcea, Anisia, Dobrotă & Pripi!

Pentru precomanda consumatie Club 99 click aici!
 Toate încasările vor fi donate către Asociația Patru Lăbuțe pentru hrană, îngrijire și adăpostul animalelor părăsite.

Dacă nu poți ajunge la spectacol deși dorești să lași o donație, acest lucru se poate face de mai jos prin achiziția biletelor - donație. 

Atenție! - Categoriile de bilete „Nu ajung la spectacol, dar vreau sa donez.” NU asigură participarea la eveniment. Acestea reprezintă o donație bonus către asociație.
 
Ajută și tu cu ce poți!
Imaginează-ți o lume în care asociația noastră, adăpostul și campaniile noastre de sterilizare gratuite din Valea Jiului nu ar mai există.
Este o imagine sumbră, în care lupta pentru drepturile și binele animalelor este înăbușită de indiferență și lipsa de resurse.

Fără noi, câinii și pisicile fără stăpân din Valea Jiului ar fi condamnați la un destin tragic. Ar fi lipsiți de îngrijire medicală, hraniți cu greu sau deloc și supuși riscului de suprapopulare și suferință.

Dar, cu sprijinul tău și al tuturor celor care pot oferi o mână de ajutor, putem preveni acest scenariu înfricoșător. Fiecare donație ne duce mai aproape de construirea noului adăpost pe care suntem forțați de împrejurări sa îl realizam într-o luna si 3 săptămâni.

Haideți să ne unim și să asigurăm că asociația noastră împreună cu toate eforturile și controbuțiile noastre rămân o sursă de speranță și sprijin pentru animalele vulnerabile din Valea Jiului. Fiecare gest de generozitate ne apropie mai mult de menținerea acestei misiuni vitale și de a face o schimbare reală în comunitatea noastră. 
 
- achiziționarea online a biletelor include și rezervare automată
- în cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, poți da un telefon la numărul de pe imagine.
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone/Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tară.
Dacă nu ai făcut 18 ani, nu ai voie la noi din păcate... Dar hei, măcar bucură-te de tinerețe!