Bilete Cursuri înot - Înoata cu Valentin - Alexandreea Club Fitness & Spa

Cursuri înot - Înoata cu Valentin

Alexandreea Club Fitness & Spa, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Este o perioadă dificilă care ne-a luat prin surprindere și starea de urgență ne-a forțat să ne oprim din activitatea noastră 100%.
Împreună putem depăși acest moment dificil.
Datorită faptului că lecția de înot nu se poate susține online, iar vara este cea mai frumoasă perioada a anului și noi ne dorim să continuăm să învățăm să înotați.

Suntem un club de înițiere si perfectionare înot cu peste 10 ani de experienta, cu metode pedagogice diferite, atât pentru copii cât și pentru adulți ; sedintele de recuperare medicală(Hidrokinetoterapie) sunt coordonate de kinetoterapeuți specializați și experimentați.

            Abia așteptăm să fim cu toții bine și în cel mai scurt timp să revenim la ceea ce iubim să facem cel mai mult. #mișcare #sănătate

Cum ne poți susține? #dupăcarantină
Reducem prețurile cu 30% la toate tipurile de abonament, valabile 12 luni.
            Poți achiziționa unul sau mai multe vouchere atât pentru tine, cât și sub forma unui cadou pentru cineva drag.
            După starea de urgență când vom putea reveni la activitățile noastre obișnuite, poti veni la bazin și poți folosi voucherul achiziționat. Nu trebuie să te grăbești pentru că ai 12 luni la dispoziție să alegi momentul potrivit pentru prima ta lecție de înot.

#Hidrokinetoterapie #recuperaremedicală #2020învățsăînot #înoatăcuValentin

După achiziționarea biletelor este obligatoriu să contactați organizatorul - datele de contact sunt inscriptionate pe voucherul achizitionat.