Bilete Cursuri de canto si instrumente muzicale - Experimenteaza sunetele - Bucuresti

Cursuri de canto si instrumente muzicale - Experimenteaza sunetele

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cursuri de canto si instrumente muzicale - Ești pasionat să cânți la chitară sau ai făcut o pasiune pentru ukulele? Copilul tău îşi dorește să devină superstar-ul unei formații? Sau este pasionat de un instrument muzical? Cursurile de canto sau cursurile pentru instrumente oferite de scoala de muzică Sonore sunt perfecte pentru tine. Oferă-ti sau oferă cadou persoanei dragi un curs format din patru ședințe individuale săptămânale, în cadrul școlii de muzică Sonore, și fii martor la transformarea ta sau îndeplinește-ți visul.

Școala de muzică Sonore este înainte de toate, o comunitate artistică cu peste 450 de muzicieni. Misiunea școlii este aceea de a-i încuraja pe toți iubitorii melomani să se dezvolte prin muzică. Partenerii noștri își doresc să faciliteze crearea de legături puternice între oameni, prin intermediul muzicii, dar să-si ajute toți cursanții să se descopere pe ei înșiși prin cursurile oferite.

La Sonore vei avea parte de o experiență completă a muzicii și vei fi ghidat îndeaproape de profesori care îți vor fi alături cu sfaturi utile. În funcție de pasiunile tale poți studia canto, pian, chitară clasică, chitară electrică și ukulele.

Cursurile de muzică sunt adaptate nevoilor și nivelului fiecărui cursant astfel că vei beneficia, la începutul lecțiilor, de o consultare gratuită unde vei stabili împreună cu profesorii Sonore cum se vor desfășura orele tale de curs.

În interiorul tău este un artist pe care partenerii nostri sunt gata să îl descopere și să îl dezvolte!

Poți oricând să contribui la împlinirea unui vis prin achiziționarea acestui curs pe care să-l oferi cadou. Îți recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experiență pentru cei dragi.

Detaliile experientei

Curs canto / pian / chitară clasică / chitară electrică / ukulele
4 şedințe individuale/ lună, o consultare gratuită
Locatie: București, Școala de Muzică Sonore, în zona Ateneului Român
Experiență pentru o persoană
Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul poate fi folosit timp de 12 luni de la achiziționare
Experiența este valabilă în limita disponibilității (o rezervare este necesară în avans).