Bilete Curs de gatit online cu un Chef celebru - experienta ta pentru perioada de carantina - Online

Curs de gatit online cu un Chef celebru - experienta ta pentru perioada de carantina

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cursul de gatit online este ideal pentru ca in aceasta perioada accesul la restaurantul preferat a fost restricționat, si nu-ți rămâne decât să devii tu masterchef la tine acasă.

Ai deschis ușa frigiderului dar inspirație pentru a prepara cina nu ai? Îți venim în ajutor cu idei pentru a prepara mâncăruri delicioase cu produsele care se regăsesc de regula la magazinul din apropierea ta. Sugestiile și sfaturile le vei afla de la chef Daniel Wendorf, cum altfel, decât online.

Așa că nu-ți rămâne decât să îți pui șortul, boneta și devino chef-ul familiei tale. Vei primi atat reteta in pdf cat si un video in format mp4 prin wetransfer cu inregistrarea prepararii retetei de catre chef Daniel Wendorf.

Dupa ce incerci felurite retete acasa, in confortul propriei locuinte si incerci sa imiti retete pe care le pregatesc diversi chefs in emisiuni TV, care au inceput sa fie din ce in ce mai populare, ai nevoie de acea validare a cunostintelor tale si o avansare a cunostintelor pe care le-ai acumulat. In acest moment te poate ajuta un atelier de gatit cu un chef cu experienta, care te poate ajuta sa cunosti diferite tips & tricks, care de obicei nu sunt prezentate la TV.

Detalii experiență:

Locație: online
Experiența valabilă pentru o persoană
Rețete și sfaturi de la Chef Daniel Wendorf
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: 3 luni de la achizitionare
Important de știut:

Vei primi linkurile de logare prin email
Experiența este valabilă 3 luni de la achiziționare
Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.