Bilete Curs de Comunicare si Curaj - Training.EXE

Curs de Comunicare si Curaj

Training.EXE, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cursul de comunicare si curaj este dedicat tuturor celor care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, castigand in acelasi timp incredere in sine, invatand sa se cunoasca mai bine si sa isi inteleaga emotiile si reactiile, pe ale sale, dar si pe ale celor din jur.
Se adreseaza celor care isi doresc sa evolueze, sa invete lucruri noi, intr-un cadru relaxat si prietenos, precum si celor care isi doresc sa prinda mai mult curaj, sa isi imbunatateasca relatiile pe care le au cu ceilalti - profesionale sau personale si sa invete sa isi controleze timiditatea.
Se adreseaza celor care doresc sa isi gestioneze mai bine toate emotiile, de la cele superficiale, pana la cele care par de necontrolat, pe care le provoaca, de exemplu, un atac de panica.
 
Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 sedinte de cate 2 ore fiecare. Pornind de la premisa conform careia cel mai usor invatam atunci cand facem, cursul este 100% practic, constand in aplicarea la nivel de grup, dar si individuala a diverselor tehnici, exercitii si jocuri imprumutate din domenii precum dezvoltarea personala, teatrul, vanzarile sau educatia de tip business executive.