Bilete Curs de arta pentru copii - Experimenteaza de acasa - Online

Curs de arta pentru copii - Experimenteaza de acasa

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Curs de arta pentru copii, cusrul ideal in această perioadă când soarele ne imbie la plimbarile lungi prin natură si trebuie să rezistăm ispitei. Este important să #stămacasă pentru a ne proteja, atât pe noi cât și pe cei dragi nouă.

Copiii sunt în mare parte afectați de lipsa activităților și trebuie să ne focusăm prin atragerea lor în diverse activități interesante. Mai ales în această perioadă când vacanța a sosit iar activitățile de entertaiment trebuie să fie numeroase pentru a compensa lipsa activității outdoor.

În seria experimentează de acasă, se alătura și partenerul nostru Art & Hobby Studio care ne propune un curs de artă prin care cei mici își pot arăta creativitatea și își pot explora imaginația. Cursul se susține online prin aplicația Zoom care permite copiilor să se cunoască, să comunice, să-și împartă impresii, să urmărească instrucțiunile artistului și să îi ceară informații suplimentare.

Materialele necesare: creioane, bloc de desen/coli de hârtie, gumă de șters, creioane colorate, acuarelă, pensule.

Îți recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experiență pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

Locatie: Platforma Zoom
Abonament 4 ședinte, cu începere din data de 13 aprilie 2020 între orele 15:00 - 16:00
Număr minim de participanți pentru formarea grupei două persoane - maxim zece persoane
Grupa de vârsta 7-12 ani
Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher două luni de la data achiziției
Important de știut:

Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Valabilitate voucher două luni de la data achiziției