Bilete Cum se duce totul dracu' - Teatru - 30 iul '20, ora 21:00 - Fool de Vară

Cum se duce totul dracu' - Teatru

Fool de Vară, București

joi, 30 iulie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Distracția de la #Fooldevară este întregită cu piese de teatru absolut senzaționale.
Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când iubirea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplăcută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului.

Oare dragostea adevărată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?
Un amestec nebun de sentimente și trăiri, un spectacol la care râzi și plângi, Cum se duce totul dracu’ a bucurat publicul pentru mai bine de patru ani, un show plin de umor, care a umplut sălile, fiind jucat SOLD OUT de nenumărate ori.

Distribuție: Florin Fratila, Ioana Chelmus
Regie: Florin Fratila
Durata: 1h 30

Nu îți face griji, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a-ți oferi o experiență de toți banii, dar trebuie să ni te alături în această aventură. Avem reguli stricte și suntem mai catolici decât Papa când vine vorba de securitatea ta, așadar:
1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic.
2. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele.
3. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant.
4. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune. 
 
Hop Garden (Splaiul Unirii 225)
Duminică, 19 iulie
21:00