Bilete Cum sa creezi si sa stapanesti vanzarile emotionale - 18 oct '18, ora 18:00 - Hotel Parliament

Cum sa creezi si sa stapanesti vanzarile emotionale

Hotel Parliament, București

joi, 18 octombrie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vrei sa imbunatatesti vanzarile? - Vrei sa gasesti o nouă modalitate de abordare a afacerii tale și a prezentării tale personale. Atunci fa o schimbare în comportamentul tau!
Sunt 3 aspecte prin intermediul carora iti poti imbunatati relatia cu proprii clienti si vei invata cum iti poti imbunatati abilitatile de relationare.

Am creat această conferință pentru a-ti prezenta câteva abordări diferite față de clienți și vânzări în general.
Dacă te intrebi că există un model perfect, iti spun că nu există.
Fiecare contact cu clientul este diferit, dar este important să fii autentic și sigur.

In cadrul acestei conferinte vei invata cum sa:
*Te prezinti
*Pregatesti povestea autentică despre tine
*Gasesti declanșatorul în clientul dvs. pentru a vă trezi
emoții
*Asculti și conectați-vă cu clienții
*Fa-i face fericiti si satisfacuti
*Te prezinti în stare bună de prezentare

Cine este Darko Cvetkovic?

Doctor medical, Trainer internațional NLP, Profesor NLP Coach & Reiki
De ani de zile a lucrat într-o corporație internațională în funcții de conducere executive. Prin cursuri și cursuri pentru echipa de vânzări, el a realizat o creștere semnificativă a vânzărilor în 5 țări din regiune.
El și-a reunit experiența practică deosebită în vânzări directe și management de echipă și le-a pus împreună cu tehnicile și abilitățile NLP, formându-le împreună în ateliere și training-uri simple și plăcute.
Pe lângă oferirea de ateliere deschise pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața și abilitățile profesionale, el oferă, de asemenea, consultări individuale de afaceri, precum și instruiri interne pentru companii și antreprenori.
El este, împreună cu Lava Nikolić, unul dintre fondatorii companiei ͞Energy House which, care are ca scop să ajute pe oricine dorește să lucreze la auto-îmbunătățire în toate aspectele vieții.
Casa Energiei funcționează în 5 țări: Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Austria și România.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.