Bilete CTC (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu si DJ Nasa) - 22 feb '20, ora 23:00 - Quantic

CTC (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu si DJ Nasa)

Quantic, București

sâmbătă, 22 februarie '20, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CTC (Controlul Tehnic de Calitate) revin cu un recital hip hop de exceptie pe scena clubului Quantic din Bucuresti. Concertul va avea loc in data de 22 februarie 2020, de la ora 23.00. Concertul este SOLD OUT si nu vor mai exista bilete la intrare. Nu vor mai exista nici suplimentari.

Program:

21:00 – deschiderea usilor

23:00 – CTC si invitatii lor

CTC este un supergrup format in 1999. In formula actuala ii regasim pe DOC, Deliric, Vlad Dobrescu si DJ Nasa. Fanii hip hop cunosc in egala masura muzica CTC si carierele solo ale celor patru muzicieni. CTC a colaborat cu cei mai importanti artisti hip hop din Romania si nu numai. Facem Records, una dintre primele case de discuri independente care se ocupa exclusiv de hip hop, a fost pornita la initiativa lui Vlad Dobrescu si a lui DJ Paul. Astfel, sub acoperisul lor s-au strans CTC, Cedry2k, Sez, Raz One, DOC, Raku, Carbon etc.

Toti cei care vor sa se bucure de un show veritabil hip hop sunt asteptati in 22 februarie 2020 in clubul Quantic.

https://www.youtube.com/watch?v=bSu6fdYnF2w

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.