Bilete Crina și păpușile vorbitoare - 18 mai, ora 11:00 - Teatrul Nou

Crina și păpușile vorbitoare

Teatrul Nou, București

sâmbătă, 18 mai, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacol de ventrilocie pentru întreaga familie Premiul Juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver”, Galaţi 2023

Ventrilocia este arta de a vorbi fără să îți miști buzele. Sună ciudat și arată cel puțin interesant să vezi pe cineva vorbind fără să își miște buzele. Pentru a nu părea ,,duși cu pluta’’, ventrilocii folosesc în spectacolele sale, păpuși!

Crina și păpușile vorbitoare este un spectacol de ventrilocie inedit, plin de umor și 100% la interactiv. Ventrilocia este cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară.

Crina-Elena Zvobodă este artist ventriloc, membru UNITER, membru al Sociețății

Internaționale a Ventrilocilor. A jucat sute de spectacole de ventrilocie, (peste o mie), a colaborat cu mai multe teatre din țară: Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, Teatrul Matei Vișniec, Teatrul Țăndărică, Teatrul Ion Creangă și Teatrul Excelsior, ventriloc la emisiunea Cronica Cârcotașilor, organizator de workshopuri de ventrilocie, teatru cu marionete etc, participantă la numeroase festivaluri și spectacole cu păpuși!

Cu: Crina Zvobodă

Info:

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 10:30. Spectacolul va începe la ora 11:00.

Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 15 minute înainte de începerea spectacolului. După începerea evenimentului biletele nevalidate sunt anulate automat.

Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau  Silențios și să păstrați liniștea.

Locul de desfășurare: Teatrul Nou

Adresa: Strada Matei Voievod 88 (lângă UNATC), Sector 2, București 021456