Bilete Cozy Vibes Night @ Boogie - 22 iul '21, ora 20:00 - Boogie Bar

Cozy Vibes Night @ Boogie

Boogie Bar, București

joi, 22 iulie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La 8 ani de când ne-am cunoscut și am cântat prima dată împreună, am șansa de a-l invita pe Alexandru Anastasiu în mrejele proiectului meu. Sunt foarte încântat să împart scena și emoția cu cel care mi-a deschis un drum important în viață, inoculându-mi microbul muzicii de tango. Pot spune că Alex este autorul moral al noilor mele preocupări muzicale”, spune Bujor Stoicovici, compozitor și producător român, fondator al trupelor Party Poopers, Baba Novac, Butterflies in My Stomach și TiPtiL.

În prezent, Bujor Stoicovici petrece mult timp în studio pentru finalizarea primului album ce urmează a fi lansat în această toamnă, un material matur ce cuprinde piese cunoscute, dar și piese noi, surprinzătoare. Cântece precum Noaptea aceea, Care pe care, Nimic din toate astea, E perfect așa, Prințesa Blue sau Strada noastră, nu vor lipsi de pe album, dar nici din concertul din 22 iulie.

Muzica ce ni se propune în acest concert este compusă și aranjată de Bujor Stoicovici. Piesele sunt orchestrate într-o manieră acustică ce se bazează pe seducătoarea muzică de ”tango de Buenos Aires”. Majoritatea textelor sunt scrise de Bujor Stoicovici și urmăresc trăirile din viața de cuplu, poveștile de iubire care de multe ori sunt trăite în mod diferit de către parteneri, de la primele lor emoții până la golul ce îi separă în timp sau iminentul asfințit. Toate acestea sau nimic din toate acestea îi leagă pe cei doi în fascinanta poveste a cuplului perfect.

Evenimentul din Boogie, din 22 iulie se va desfășura într-o formulă orchestrală inedită, un duo cu Alexandru Anastasiu la vibrafon și Bujor Stoicovici la contrabas.
Desigur, vor fi prezente și vocile care au dat atâta viață pieselor și personajelor și cu care the Cozy Band v-a obișnuit: Alexa Lucia Istrate, Bogdana Maria, Vlad Gorneanu, Bogdan Tudor și Ramon Grigorescu.

 Fără ritm, muzica ar fi lipsită de savoare și acesta este un dat pe care Alexandru Anastasiu l-a învățat încă de copil, când a început studiul muzicii.
În anul 1999 accede în semifinala Concursului Internațional de Vibrafon de la Clermont-Ferrand. Doi ani mai târziu(2001), câștigă Bursa Yamaha pentru instrumente de percuție.
Pregătirea sa profesională și capacitatea de înțelegere a muzicii au fost doar două dintre motivele pentru care a fost invitat ca membru al juriului în importante competiții,
(Concursul Național de Percuție – București 2003, Concursul “Mihail Jora” – București, 2001).
Alexandru Anastasiu este licențiat al Universității Naționale de Muzică din București, promoția 2000, iar în anul 2002 obține diploma de Master în interpretare muzicală, la aceeași Universitate. Performanța sa muzicală îl plasează drept cel mai bun percuționist din seria sa.
El a împărtășit din experiența și concepția sa muzicală, tinerilor studenți, în calitate de profesor asistent al clasei de percuție din cadrul Universității de Muzică din București.
Alexandru și-a îmbunătățit tehnica și cunoștințele muzicale studiind cu Bogdan Băcanu și Peter Sadlo, participând la cursurile de măiestrie organizate la Universitatea Mozarteum, din Salzburg (2006).
Începând cu anul 2012 prestigioasa firmă de baghete Mike Balter produce un set de baghete cu semnătura lui Alexandru Anastasiu.
În 2014 obține titlul de doctor al Universității Naționale de Muzică din București cu lucrarea "Vibrafonul și creația muzicală dedicată lui de la începutul sec. XX până în prezent".
2020 este anul absolvirii a masterului de dirijat la clasa prof. Univ. Dr. Tiberiu Soare.
Muzica sa este unică, sonoritatea și construcția frazei aducând în sufletele și mințile auditoriului ideea că muzica nu este numai melodie, ci melodie și ritm împreună.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.