Bilete Conway The Machine / Griselda Records: Cedry2k, Vlad Dobrescu, Phunk B si Pietonu' - 31 mar, ora 20:00 - Quantic

Conway The Machine / Griselda Records: Cedry2k, Vlad Dobrescu, Phunk B si Pietonu'

Quantic, București

duminică, 31 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Opening Act: CEDRY2K, VLAD DOBRESCU si PHUNK B
Warm Up: Pietonu Dj Set & Live Act

Legenda muzicii Americane hip hop Conway the Machine (Griselda Records), vine pentru prima dată în România la Quantic Pub!

Program:
19:00 Open Doors
21:00 - 22:00 Pietonu, Cedry2k, Phunk B, Vlad Dobrescu
22:15 Conway The Machine

Dupa ora 17:00 biletele se mai pot achizitiona doar de la Locatie .
Alături de Conway the Machine vor mai urca pe scena, Cedry2k, Vlad Dobrescu și Phunk B, Warm Up DJ Set și Live Act Pietonu’, pe data de 31 martie 2024 la Quantic Pub. Conway The Machine pe numele real Desmond Price – este un rapper din Buffalo, New York. Alături de fratele Wetside Gunn și vărul Benny The Bucher au fondat GRISELDA RECORDS. 
Griselda Records este o casă de discuri independentă din Buffalo, New York, denumirea vine de la Griselda Blanco, baronul columbian al drogurilor. În 2017, Griselda a semnat un contract de distribuție cu Shady Records (casa de discuri fondată de Eminem), pentru artiștii Westside Gunn și Conway, De-a lungul carierei sale, a lansat nenumărate mixtape-uri și discuri colaborative, precum și trei albume de studio sub forma „From King To A God” din 2020, „God Don’t Make Mistakes” în 2022 și cel mai recent „Won’t He Doit” în 2023. Concentrându-se asupra muzicii după ce a suferit un atac armat aproape fatal în 2012, Conway a devenit o componentă cheie a revenirii rap-ului sumbru din New York. 
 
Conway a folosit jocuri de cuvinte pentru a relata luptele sale cu violența și viața de stradă, reproducând în același timp stilul mafiot al strămoșilor din New York, Jay-Z și Notorious B.I.G. Acesta are o discografie vastă cu multe colaborări de menționat, printre care amintim câteva nume Method Man, Ludacris, Lil Wayne, Rick Ross, Busta Rhymes, Big Daddy Kane și Eminem. Dacă tot ce ai citit mai sus nu îți spune nimic despre Conway, aceste titluri sigur te vor ajuta: BANG, God Don’t Make Mistakes, Stressed, The Cow și Salute Me.
 
Cedry2k s-a făcut remarcat printre ascultătorii genului hip hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață pe care le abordează prin intermediul timbrului său special și liricii complexe. Subiectul principal al muzicii sale este lupta pentru dreptate, pentru bine, promovarea adevăratelor valori românești.
 
În 2010 pune bazele trupei Haarp Cord (în formula inițială: Cedry2K, Tudor Sișu, Dragonu', Pacha Man). A lansat 10 albume solo si un EP solo .
 
VLAD DOBRESCU, unul dintre veteranii hip hop-ului românesc, Vlad Dobrescu aka VD este fondatorul Facem Records, primul label independent de hip hop din România şi membru al trupei CTC.
 
 Phunk B este unul dintre cei mai buni MC din Români, artistul are un flow deosebit, versuri sincere și un vocabular extrem de bogat. Phunk s-a evidențiat încă de la început prin faptul că e versatil, atât pe versuri cât și pe linie melodică. Se știe că Phunk le are cu jocurile de cuvinte, cu transmiterea emoțiilor printr-o poezie pusă pe muzică și cu atingerea corzilor sensibile. 
 
Pietonu’ a intrat în lumea freestyle-ului în 2009. Alături de Batique și Tabac, a pus bazele DevaStation Crew, iar momentele sale de glorie sunt cele în care a împărțit scena cu nume grele din hip hop - Phi Life Cypher, Tech N9ne, Afo, CTC, Raku și Cedry2k sunt doar câteva dintre acestea. În 2024 se pregătește să lanseze cel mai nou album.
 
Ne vedem pe 31 martie 2024, la Quantic Pub, pentru o seară completă de hip hop, așa cum trebuie să fie! 
 
Categorii de bilete: 
Primele 50 de bilete - 120 de lei
 Intrare generală - 150 de lei 
În ziua evenimentului - 180 de lei 
 
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne urmăriți pe rețelele noastre de socializare și să ne scrieți pe adresa de email: [email protected] 
Eveniment organizat de Kompas Events.