Bilete Consultatie de nutritie online cu Dr. Gabriela Profir, medic nutritionist - Online

Consultatie de nutritie online cu Dr. Gabriela Profir, medic nutritionist

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Consultatia de nutritie este necesara deoarece ne confruntam cu o situatie deosebita cand vine vorba de sanatatea nostra, imunizare si nutritie. Iti propunem o consultatie cu cel mai bun medic nutritionist online, cu o experienta vasta de 7 ani in a oferi consultanta si monitorizare pentru peste 1000 de pacienti multumiti.

Metodologia aplicata ia in consideratie personalitatea si starea de sanatate a fiecarei persoane, deoarece fiecare este unic si nu poate slabi cu o dieta universal valabila. De asemenea, dieta nu este cuvantul cheie care defineste consultatia oferita de Dr. Gabriela Profir, ci mai degraba consultanta in a identifica acea motivatie interioara care sa ghideze pacientul in a adopta un nou stil de viata benefic, care sa imbine cu succes activitatea de la job cu nutritia si cu un tipar de miscare sanatos care sa realizeze un echilibru corp-minte.

Consultatiile incep cu analize medicale amanuntite pentru a identifica eventuale boli sau carente nutritive, pentru a personaliza recomandarile alimentare si de suplimente alimentare. De asemenea, exista o parte psihologica importanta a consultatiilor, deoarece multi dintre pacienti resimt din plin oprobriul colegilor, prietenilor si chiar al copiilor care le spun "esti cea mai grasa mamica din clasa mea" pe un ton copilaros, dar care doare foarte mult.

Un aspect important in aceasta perioada consta in sfaturi utile despre cum ne-ar putea ajuta alimentatia, atat pentru a ne mentine un stil de viata sanatos cat si pentru a ne creste imunitatea, in conditiile de izolare si de tentatii culinare care sunt acum mult mai la indemana.

Suntem nevoiti sa lucram din ce in ce mai mult de acasa si aceasta schimbare in viata multora dintre noi poate duce catre o dezechilibru in ceea ce priveste alegerile alimentare, fiind bine cunoscute notiunile de mancat compulsiv sau emotional generate de stres. In parteneriat cu Dr Gabriela Profir va aducem solutia!

Un curs de nutritie si imunitate prin care poti afla toate informatiile legate de nutritie necesare de la un medic specialist in acest domeniu. Puteti pastra astfel echilibrul intre lipsa miscarii si alimentatia necesara in acest context atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

Consultatie initiala de 1 ora sau consultatie de urmarire de 30 min cu Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna, nutritionist acreditat, membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, cu 8 ani experienta in nutritie si peste 1000 de pacienti care au accesat programe de slabit alaturi de ea
Suportul medicului nutritionist pe toata durata programului nutritional si in afara consultatiilor online
Locatie: Acces facil prin WhatsApp video
Experienta pentru 1 persoana
Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
Valabilitate voucher: in lunile Mai-Iulie 2020
Important de știut:

Vei primi linkurile de logare prin email