Bilete Constanta: Museum of Senses - VIVO!

Constanta: Museum of Senses

VIVO!, Constanța

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ce este Museum of Senses?

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile descoperind din ce in mai mult, o calatorie la finalul careia vei simti mai mult.

Program de vizitare:

Luni-Joi: 10:00 - 22:00
Vineri-Sambata: 10:00-22:00
Duminica: 10:00-22:00

Dare to love more – cumpara un bilet si primesti unul gratis, pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi!

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu  extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si  deopotriva rational.

Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre  perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens  simturilor tale.

Esti pregatit?

Viața este mult mai bună atunci când privești cu capul în jos. Această aventură interioară declanșează diverse senzații, vizitatorii trecând de la o cameră la alta. Cand barbarii au invadat Histria, au intors cetatea cu susul in jos si au creat haos printre locuitori. Poți simți că levitezi, cei curajosi pot traversa Delta Dunarii sau  intra in Vortex si întâlneste câteva iluzii optice nebunești. Pentru iubitorii de relaxare, poate fi descoperită chiar și o plaja in interiorul muzeului.

Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasa-te purtat intr-un joc de umbre si lumini descoperind  magia culorilor cat si faimoasele globuri Tesla, cum functioneaza energia si care sunt miracolele fizicii.

 Cum crezi ca este sa poti vedea lucrurile intr-un infinit ? De aceasta data experimentezi chiar infinitul  in valuri nesfarsite de muzica intr-o camera cu oglinzi.

In continuare, vei explora camera AMES cunoscuta la nivel mondial, care iti va pune la incercare  perceptia asupra dimensiunii tale reale. Toate simturile tale vor fi stimulate, pentru a-ti trezi imaginatia si a-ti sfida perceptia. 

Ce sunt simturile?

Simtul: Perceptia fiziologica a organismului uman in stransa legatura cu sistemul senzorial. Amestecul  lor este ceea ce ne fascineaza in viata de zi cu zi.

Biletul este valabil pentru o sigura zi. Pentru grupuri mai mari de 10 pers. dupa ce achizitionati biletele va rugam sa sunati pentru rezervare la 0757994444.