Bilete Constanta: Milina aduce primăvara - spectacol pentru copii - 17 feb '19, ora 11:00 - Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”

Constanta: Milina aduce primăvara - spectacol pentru copii

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, Constanta

duminică, 17 februarie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cât de mult curaj ai nevoie, ca în mijlocul iernii să chemi primăvara? Iar dacă simți că frigul nu te lasă intră în casă și cheamă-l pe Zac - spiridușul care adună tot ce n-ai nevoie în sac. Iar de îndată ce ai intrat în casă, te întâlnești cu Milina, o fetiță veselă și curajoasă, pregătită să schimbe lumea

Atenție se deschid ușile!! Pe 17 februarie la ora 11.00 Momolino împreună cu Milina si Zac vin în orașul tău să te distreze! Vin să cânte, să joace și cu tine să danseze! Pregătește-te de o reîntâlnire cu Teatrul Momolino așa cum n-a fost vreodată la Constanța!

Vrei să știi mai multe?

Milina aduce Primăvara, un spectacol dedicat generației mici cu suflet mare, este un musical despre curaj, despre cât de hotărât este un copil atunci când face propriile alegeri, atunci când știe cu adevărat ce își dorește și are încredere în sine. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună. Milina, o fetiță inimoasă așa ca tine sau ca tine, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac. Ce ai uitat pe jos și nu-ți mai este de folos. Și pleacă împreună într-o aventură până în ținuturile îndepărtate de zăpadă și gheață, să o înduplece pe Regină să elibereze Primăvara. Să readucă copiilor bucuria. Și verdele. Și florile. Și veselia.

Vor reuși oare, să înduplece inima însingurată și rece a Iernii, să o elibereze pe frumoasa Primăvară, voi ce credeți?

Din distribuție fac parte actrițele Antoaneta Zaharia, Clara Flores, și Mihaela Velicu. Scenografia și costumele au fost realizate de Mira Loghin, muzica este compusă de Nina Neagu, iar grafica afișului de Marius Damian.

Spectacolul este o creație a Momolino Teatru si Povesti pentru copii, si se va juca în PREMIERA în Constanta 17 februarie 2019. Are o durata de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani. Biletele sunt puse la vânzare în rețeaua www.iabilet.ro.

Despre Momolino Teatru și Povești pentru copii

Suntem oameni veseli și inspirați de viață, de copii, dar mai ales de oameni ca voi. Suntem o echipă de profesioniști de teatru, cu o bogată experiență artistică. Ne place să “ne jucăm” cu copiii așa cum le place lor, de aceea inventăm povești-spectacole de teatru din care culegem experiențe, învățâm, ne distrăm și trăim cele mai autentice bucurii. Educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens, promovând acele valori de care fiecare copil are nevoie pentru a ajunge un adult implinit: iubire, generozitate, responsabilitate, toleranta, onestitate, încredere. Teatrul Momolino poartă copiii prin imaginar în real, cu o încărcătură mare de sensibilitate și magie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, H Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman sii pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.