Bilete Constanta: Emeric Imre Trio - 20 apr, ora 21:00 - Harlequin by the Sea

Constanta: Emeric Imre Trio

Harlequin by the Sea, Constanta

sâmbătă, 20 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Emeric Imre , unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă și interpretările emoționante, promite să ofere o experiență muzicală memorabilă tuturor celor prezenți. Artistul a câștigat inimile publicului nu doar prin talentul său vocal, ci și prin versurile profunde și muzica ce atinge sufletele ascultătorilor săi.

Emeric Imre - chitara, voce
Jimi El Laco - vioara, bouzouki, chitara
Mariu Roje - clape

Condiții de participare:

1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii!

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon afisat pe bilet!

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale. 

4. Vă rugăm să ajungeți mai devreme pentru a putea alege o masă mai bună, accesul se face începând cu ora 18:00 , ținând cont de faptul că mesele se ocupă în ordinea sosirii, conform principiului “Primul venit, primul servit”. Toate persoanele ce au cumpărat bilet au asigurat un loc la masă , dar poziția mesei diferă! 

5. Dacă sunteți un grup mai mare și doriți să precomandați ceva, vă rugăm să lăsați un mesaj pe Whatsapp la numărul de telefon afisat pe bilet! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile și pentru a vă asigura o experiență de neuitat la Restaurantul Harlequin!