Bilete Constanta: Dan Badea | Super Show - 10 mai, ora 21:00 - Harlequin by the Sea

Constanta: Dan Badea | Super Show

Harlequin by the Sea, Constanta

vineri, 10 mai, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale

Mai sunt doar 26 bilete disponibile

89 lei69 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

De peste 15 de ani pe scena de comedie si cu milioane de vizualizari pe youtube, ajunge acum și la tine și nu așa cu mâna goală ci cu materialul său cel mai bun din ultimii 15 ani. O combinație intre cel mai bun material al său și cel mai nou.
Scurt, clar si cuprinzător: Un show de la care e ilegal să lipsești.

Dan Badea Super Show

Rezervari la numarul de contact: 0724 412 414

INFORMATII UTILE 

Condiții de participare:

1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii!

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa, dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414. ‼️

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale. 

4. Vă rugăm să ajungeți mai devreme pentru a putea alege o masă mai bună, accesul se face începând cu ora 18:00 , ținând cont de faptul că mesele se ocupă în ordinea sosirii, conform principiului “Primul venit, primul servit”. Toate persoanele ce au cumpărat bilet au asigurat un loc la masă , dar poziția mesei diferă! 

5. Dacă sunteți un grup mai mare și doriți să precomandați ceva, vă rugăm să lăsați un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon +40 724 412 414! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile și pentru a vă asigura o experiență de neuitat la Restaurantul Harlequin!