Bilete Conferinta: Well Living Well Being - Arta de a trai echilibrat - 17 mai '19, ora 09:00 - Grand Cinema & More Baneasa

Conferinta: Well Living Well Being - Arta de a trai echilibrat

Grand Cinema & More Baneasa, București

vineri, 17 mai '19, ora 09:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Conferinţa Well living, well being - SALA EPIKA

Arta de a trai echilibrat

Într-o lume tot mai agitată, în care viaţa se derulează pe repede înainte, e tot mai dificil să trăim într-un mod echilibrat. Pentru că un stil de viaţă sănătos implică, pe lângă sport și un regim alimentar echilibrat, şi grija pentru minte şi suflet. Este important să ne înțelegem corpul, dar şi pe noi înşine, să găsim resursele din care să ne extragem energia necesară, să ştim ce ne face plăcere şi ce ne aduce satisfacţii. Pe scurt, să ne cunoaştem cu adevărat.

În ediţia conferinţei din acest an ne-am propus să punem accentul pe tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos. Ne dorim este să împărtăşim câteva idei practice despre cum putem găsi în ziua de azi mult doritul echilibru în viaţa personală şi profesională care să ne ajute în a ne stabili priorităţile, gestiona resursele, organiza mai eficient activităţile, a ne bucura de miciile victorii de etapă şi nu în cele din urmă, de realizarea ţelurilor propuse.

În primăvara aceasta, pe data de 17 mai 2019, CaliVita vă invită la prima ediție a conferinţeiWell living, well being, care se va desfăşura la Grand Cinema & More din incinta Băneasa Shopping City Bucureşti.

Invitații noștri, profesionişti în domeniile lor de activitate, ne vor împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa acumulate, aducând un plus de valoare evenimentului nostru:

Andreea Raicu – Promotor al unul stil de viaţă sănătos, dezvoltă un business în jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a ţinut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de mindfulness şi ţine conferinţe despre viaţa trăită în echilibru. S-a specializat ca facilitator de meditaţii şi mindfulness, iar anul trecut a devenit Holistic Counselor. Dupa 20 de ani de televiziune, dorinţa de nou a adus-o în online, unde a dezvoltat un proiect menit să inspire şi să informeze despre tot ceea ce înseamnă o viaţă trăită conştient şi echilibrat.

Oana Stoianovici – Cu o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional, în ultimii ani s-a concentrat pe practicile de vindecare cuantică, cu aplicație specială în zona de feminitate. Pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum O zi de feminitate, Tainele feminității sacre sau Copilul interior.

Gabi Szabo – A fost desemnată în 1999 cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei. A stabilit recorduri mondiale la 2.000 m, în 1998, şi la 5.000 m, în 1999, deținând de 14 ani recordul olimpic la 5.000 de metri. Este vicepreşedinta Federaţiei Române de Atletism, membră în comisia feminină a International Association of Athletics Federations, coordonatoarea campaniei Sport pentru viaţă şi membră în Biroul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Putem spune despre ea că este un model de ajuns în vârf pentru o întreagă generaţie de sportivi, atât din România, cât şi din întreaga lume.

Dr. Şerban Damian – Este medic specialist în medicină de familie. De-a lungul timpului a susţinut zeci de seminarii de nutriție, a participat ca lector la conferinţe naţionale de nutriţie şi medicină sportivă, a fost invitat la sute de emisiuni tv şi radio la cele mai importante posturi din ţară, a publicat numeroase articole şi trei cărţi de specialitate. În 2017 a publicat Ecuaţia slăbirii. Ghid de nutriţie şi antrenament pentru o viaţă de calitate, un volum dedicat celor care vor să slăbească şi să înveţe să mănânce sănătos. 

Biletul include:

-   acces la conferință

-   consumatie pe durata welcoming-ului

-   consumatie pe durata pauzei de cafea

-   acces si consumatie pe durata lunch-ului de dupa eveniment

-   give-away

 

Vă aşteptăm cu drag!

Echipa CaliVita România

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.