Bilete Conferinta: Tulburarile de Comportament Alimentar - 18 mai '19, ora 09:00 - INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ

Conferinta: Tulburarile de Comportament Alimentar

INSTITUTUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ, București

sâmbătă, 18 mai '19, ora 09:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă) împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) vă invită la seminarul "TCC și tulburările de comportament alimentar. Modele și intervenții evidence-based", realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies. Acest eveniment este primul dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale, fiecare dedicat unei tulburări specifice.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 mai 2019, în Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică din București, între orele 9 și 18. 

PENTRU A PRIMI CREDITE COPSI (eveniment în curs de acreditare, 10 credite), DUPĂ ACHIZIȚIONAREA BILETULUI, ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA PE SITE-UL CSPC.RO.
Medicul și psihoterapeutul Riccardo dalle Grave, director al Departamentului de Tulburări de Alimentație al spitalului Villa Garda va ilustra pe scurt bazele teoretice și modalitatea de aplicare a  CBT-E (Enhanced Cognitive Behavior Therapy) în cazul tulburărilor de alimentație.  

CBT-E se bazează pe o teorie cognitiv-comportamentală transdiagnostică, este un tratament evidence-based creat în anii 2000 de către centrul CREDO (Centre for Research on Disemniation, Oxford) adaptabil oricărui tip de tulburare de alimentație, potrivit pentru pacienți de diferite vârste (adolescenți sau adulți) și pentru diferite tipuri de setting.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.