Bilete Conferinta Lina Kennedy - 1 apr '19, ora 11:00 - Rin Central Hotel

Conferinta Lina Kennedy

Rin Central Hotel, București

luni, 1 aprilie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Descopera secretele unui epilat perfect - epilarea cu pasta de zahar! Ce este sugaring-ul? Este acelasi lucru ca si epilarea cu ceara? Care este diferenta dintre tipurile de pasta de zahar? Intr-adevar ai nevoie de un curs avansat pentru a invata epilarea cu zahar? Este un nou trend epilarea cu zahar sau e o tehnica stabila de viitor?

Alatura-te noua sa cunosti aceasta tehnica profesionala prezentata de pionierul in sugaring, LINA KENNEDY, unde va raspunde la aceste intrebari si va impartasi cunostinte valoroase la acest eveniment. Te asteptam sa vii pregatit cu intrebari si sa inveti adevaratele beneficii ale sugaringului profesional atat pentru businessul tau cat si pentru clientii tai.

Lina Kennedy este un maestru in arta epilarii cu zahar si de-a lungul timpului a castigat multe premii in cariera sa.
Un expert in sugaring, Lina Kennedy scrie regulat articole pentru reviste de specialitate in America de Nord si Europa.

Ca fondator al companiei Alexandria Professional, unul din scopurile ei personale este sa se asigure ca fiecare tehnician in sugaring invata si intelege rezultatele exceptionale pe care ei si clientii lor le pot avea utilizand Teoria Kennedy pentru sugaring.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.