Bilete Conferinta: Fobia Sociala - 25 mai '19, ora 18:00 - World Trade Center

Conferinta: Fobia Sociala

World Trade Center, București

sâmbătă, 25 mai '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

CSPC (Centrul pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă) împreună cu ARTCC (Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă) și SITCC (Societatea Italiană de Terapie Cognitiv Comportamentală) vă invită la seminarul "TCC și fobia socială. Modele și intervenții evidence-based", realizat cu susținerea asociației European Association for Behavioural and Cognitive Therapies.

Acest eveniment este al doilea dintr-o serie de cinci seminare deschise tuturor profesioniștilor sănătății mentale. Evenimentul va avea loc pe data de 25 mai 2019, la  World Trade Center, Sala New York, București, între orele 9 și 18.

PENTRU A PRIMI CREDITE COPSI (eveniment în curs de acreditare, 10 credite), DUPĂ ACHIZIȚIONAREA BILETULUI, ESTE NECESARĂ ÎNSCRIEREA PE SITE-UL  https://www.cspc.ro/fobiesociala

Dr. Andrea Gragnani,  psihoterapeut, formator și supervizor specializat în domeniul tulburărilor de anxietate de peste douăzeci de ani, este directorul sediului din Grosseto a Școlii de Psihoterapie Cognitivă.  

Pe parcursul seminarului, Dr. Andrea Gragnani va ajuta participanții să analizeze și să înțeleagă starea mentală a pacientului cu anxietate socială,  să exploreze modelele de înțelegere a tulburării și să le traducă în practică, folosind principalele tehnici de tratament evidence-based. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.