Bilete Conferința Beloved 2024 - 14-17 aug - Casa de rugăciune Oradea

Conferința Beloved 2024

Casa de rugăciune Oradea, Oradea

14-17 august

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Beloved România organizează a patra ediție a conferinței Beloved 2024 - un loc unde vei descoperi ce se întâmplă când ești cu adevărat iubit de Dumnezeu și unde vei fi echipat să te rogi pentru oricine în orice loc ai fi.

Detalii eveniment:

  • Perioada: 14-17 August 2024
  • Locație: Casa de rugăciune Oradea - Strada Dimitrie Cantemir nr. 26
  • VorbitoriAlex SerranoRon Watty și Ronald Wolthuis

Vorbitorii principali vor fi Alex Serrano, Ron Watty și Ronald Wolthuis, care vor aduce mesaje despre identitatea de fii și fiice de Dumnezeu, credința pentru vindecare, rugăciunea pentru cei bolnavi și trăirea condusă de Duhul Sfânt. Alex Serrano și Ronald Watty sunt pastori și evangheliști din Statele Unite, iar Ronald Wolthuis este apostol și misionar olandez în România.

Pe lângă mesaje, vom avea rugăciune și laudă și închinare. Vom avea ca invitați trupa Inima Închinării, Siloam Worship Band, Beni și Rebecca Mutașcu & band, alături de o trupă locală din Oradea.

La fel ca în fiecare an, nu va lipsi nici outreach-ul - vom arăta dragoste în acțiune în afara celor patru pereți. Vom ieși pe străzi și ne vom ruga pentru cei bolnavi și pentru oricine este deschis să experimenteze compasiunea lui Isus și să audă despre El.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri, vă rugăm să ne urmăriți pe pagina noastră de Instagram @belovedromania, pe pagina de Facebook Beloved România sau pe website belovedromania.com.