Bilete Concert URMA - 24 sep '21, ora 19:30 - Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Concert URMA

Teatrul de Vara Mihai Eminescu, București

vineri, 24 septembrie '21, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii



Participarea este permisa spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la acces (25 ron) dar si celor vaccinati, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.

Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

În primăvara anului 2003, la Cluj, demarau înregistrările primului material discografic URMA, intitulat Nomad Rhymes.
Un album întâmplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentație live, împreună, la activ.
Ce a urmat merită povestit mai departe.
 
Începând cu concertul susținut la răsărit, pe plaja din Vama Veche, în cadrul primei ediții a festivalului Stufstock, URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), şi a susținut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.
În 17 aprilie și 24 Aprilie 2010 Urma a sustinut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Roman și Sala Palatului.
În 10 Mai 2013, la Cinema Patria / București, URMA a oferit un concert special, marca MTV Unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.
Pe parcursul celor 18 primăveri trecute de la debut și până acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarelor acustice și a diverselor elemente de percuție.
 
In prezent Urma lucreaza la viitorul material discografic, intitulat ‘’inima!ism”, primul single ‘’Love Create Inspire’’ fiind deja prezentat publicului.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.