Bilete Concert Trooper, Intelligent Music Project si Olympus Mons - 24 sep '22 - Arenele Romane

Concert Trooper, Intelligent Music Project si Olympus Mons

Arenele Romane, București

sâmbătă, 24 septembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Aurelian Dincă (Trooper), Ronnie Romero (Intelligent Music Project) și Cristian Filipescu (Olympus Mons) au vorbit despre concertul pe care îl vor susține în data de 24 septembrie la Arenele Romane din București.
Trooper și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022. În deschidere vor urca pe scenă Olympus Mons. Evenimentul marchează 20 de ani de la apariția primului album de studio Trooper, "Trooper I", și de asemenea primul concert Intelligent Music Project în România. Cu ocazia acestui concert, Trooper vor cânta integral albumul de debut, plus o serie de alte piese ce au trecut testul timpului. Toți muzicienii care au înregistrat emblematicul "Trooper I" se vor afla pe scena Arenelor Romane.
 
R - Intelligent Music Project va cânta pentru prima oară în România. La ce trebuie să se aștepte publicul de aici?
 
Ronnie Romero - Cred că de fiecare dată când cântam într-un loc nou, pentru oameni noi, toți sunt surprinși într-un mod plăcut. Am trăit experiența asta cântând în Belgia, Franța, Olanda, Anglia etc. Când asculți albumul te gândești că "este frumos, elaborat", însă latura live a trupei este explozivă și facem în așa fel încât să oferim un show rock în toată regula - atitudine, distracție, forță etc. Sunt sigur că prietenii din România vor iubi show-ul nostru. 
 
R - Ce le pregătiți special celor care vor veni în 24 septembrie la Arenele Romane? 
 
Balaurul - Un recital Trooper care va include integral primul album, dar și alte câteva piese de referință de pe celelalte discuri. Plus un recital IMP cu Ronnie Romero solist vocal, un alt recital marca Olympus Mons și un jam-session la final. Toate acestea la adăpostul inconfundabil al Arenelor Romane, care garantează un sunet tun și niște lumini de scenă deosebite.
 
R - Spune-mi de ce trebuie să vadă lumea neapărat Olympus Mons live.
 
Cristian Filipescu - Pentru că veți descoperi o echipă închegată care ai putea jura că este în formula asta de o viață, deși fiecare membru al ei este foarte diferit. Pentru că suntem altceva decât ceea ce vedeți și auziți în mod normal pe scena rock autohtonă. Pentru că punem multă pasiune în tot ceea ce facem și credem că transmitem mai departe asta. Pentru că toți cei care ne-au văzut până acum au revenit la concertele noastre și ne susțin activ, ceea ce pentru noi înseamnă dovada clară că suntem pe drumul cel bun și nu dezamăgim. Pentru că ne dorim foarte mult să cântăm și să fim alături de voi și credem că vă vom surprinde plăcut. 
 
R - Știu că detești genul ăsta de întrebări, însă nu pot să le ocolesc. Oamenii se întreabă dacă vor avea ocazia să audă și piese Rainbow.
 
Ronnie Romero - În mod normal nu cântăm coveruri în concertele noastre. Setlistul este format 100% din piese Intelligent Music Project. Avem material de pe cinci, șase albume. Dar vreau să vă spun că de această dată, special pentru concertul din România, și pentru că vom împărți scena cu o trupă atât de bună cum este Trooper, pregătim o mare surpriză muzicală. Poate, de ce nu, vom cânta și câteva piese "interesante" împreună. Un moment excelent să cântați alături de noi și să vă bucurați de o seară unică!
 
R - Trooper sărbătorește 20 de ani de când a fost lansat albumul de debut - "Trooper I". Ce reprezinta acest material pentru Trooper?
 
Balaurul - Primul disc Trooper este cel care ne-a asigurat locul în istoria rockului românesc și cred că este totodată unul dintre cele mai bune albume de heavy metal din țara noastră. Este un vis împlinit pentru noi. Nu credeam că este posibil să realizăm așa ceva acum 20 de ani.
 
 
100 de lei - Intrare generala
130 de lei - Meet&Greet (întâlnire și fotografie cu Trooper, participare
la ultimele două piese la probele de sunet)
 
 
Coiotu' a declarat: "Nu pot să cred că au trecut 20 de ani de când am lansat 'Trooper I'. 'Tari ca munții' are 20 de ani! Tot așa 'Strigăt', 'Dorința', 'Totul e fals', 'Cum vreau eu'... este incredibil. Nu simt că au trecut anii ăștia. Pe scenă timpul dispare. Pe lângă această sărbătoare, trebuie să mai spun că sunt extrem de fericit să îi avem alături de noi pe Intelligent Music Project, una dintre formațiile de top ale Bulgariei. Solistul lor, bunul nostru prieten Ronnie Romero, va cânta cu această ocazie pentru prima oară în România. Ronnie este solist și in Rainbow, MSG, Lords of Black etc. Indiscutabil este unul dintre cei mai buni solisti ai lumii. Olympus Moons nu aveau cum să lipsească. Sunt niște bestiali. O trupă cu mari realizări într-un timp foarte scurt. "
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.