Bilete Concert Tribut Metallica cu Masterpiece - 1 nov '19, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Tribut Metallica cu Masterpiece

Hard Rock Cafe, București

vineri, 1 noiembrie '19, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, pe 1 noiembrie, de la ora 22:30 va asteptam la Hard Rock Cafe sa vedeti si sa ascultati unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece!

La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Trupa MASTERPIECE este prima și cea mai populară formație tribut Metallica din România, cu originea în Cluj-Napoca. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară precum: ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold


Încă din 2009, de la începuturile înființării trupei, au avut un succes imens, atât în concertele din țară cât și în cele din Europa. Participând la numeroase festivaluri de rock și metal, și-au format un nume demn de o trupa tribut unei formații atât de consacrate ca Metallica. Show-rile lor se promit mereu a fi pline de energie, invitând la dans publicul prin primul riff de chitară auzit.
Azi Masterpiece este în continuă ascensiune artistică, promițând fanilor trupei Metallica și muzicii bune în general, show-uri de înalt nivel profesional.


Membrii formației:
Andy Ghost-voce
Szabi-chitara
Dorian-chitara/voce aditionala
Lo-chitara bas 
Gabi-tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 49 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL