Bilete Concert The Motans - 6 sep '17 - The Vintage Pub

Concert The Motans

The Vintage Pub, București

miercuri, 6 septembrie '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Portofoliul de artisti Global Records se mareste cu The Motans, artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat.

“Versus” este una dintre piesele care au fost indragite de public si pentru care care The Motans a lansat videoclip.

The Motans – Versus (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=aITtaa90GBU

“Am scris ‘Versus’ in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea”, a declarat The Motans.

”Clipul este de fapt o "metaforă vizuală", dar care conține un story line. E un produs marca Global Records si a fost regizat de Ionuț Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm si le multumesc”, a mai spus The Motans.

The Motans este Denis, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.
In urmatoarea perioada, The Motans deja lucreaza pentru lansarea primului EP in care va fi inclusa si piesa “42”, o piesa mai conceptuala la care a compus mai mult timp.

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.