Bilete Concert The Mono Jacks @ The Note Pub - 23 mar '18, ora 22:00 - The Note Pub - Locatie inchisa definitiv

Concert The Mono Jacks @ The Note Pub

The Note Pub - Locatie inchisa definitiv, Timisoara

vineri, 23 martie '18, ora 22:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, 23 martie, de la ora 22:00, trupa The Mono Jacks revine la Timișoara pentru un concert în The Note Pub (bd. Mihai Eminescu nr. 2). Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei. După achiziționarea biletelor, sunați la telefon 0256488958 pentru rezervare în club.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

The Mono Jacks – 1000 de DA (official live)
https://youtu.be/WK5NqwSlNlo

Cele mai noi piese single, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio „Ușor distorsionat” lansat de trupă în toamna anului 2017 și conținând în premieră piese exclusiv în limba română. Cu trei concerte sold-out la București unul după celălalt, The Mono Jacks au pășit cu dreptul în anul 2018 – an care le va aduce noi single-uri și videoclipuri alături de continuarea turneului de promovare a noului album.

The Mono Jacks - Tablou (official video)
https://youtu.be/1fAyQyBZJVA

Hai așadar pe 23 martie la concertul The Mono Jacks de la Timișoara din The Note Pub! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/themonojacks
www.themonojacks.com