Bilete SOLD OUT: The Mono Jacks lansează albumul "Gloria" / invitați: byron, Rockabella - 8 feb '20 - Arenele Romane

SOLD OUT: The Mono Jacks lansează albumul "Gloria" / invitați: byron, Rockabella

Arenele Romane, București

sâmbătă, 8 februarie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks lansează noul album de studio pe 8 februarie 2020 la Arenele Romane!

Concertul este oficial SOLD OUT! Toate biletele emise pentru acest eveniment sunt epuizate, iar de la intrare nu se vor mai putea achiziționa alte bilete.

Sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București (cort încălzit), The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria! Formații invitate: byron și Rockabella.

Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face prin intrarea din Parcul Carol începând cu ora 18.00. Concertele vor incepe la ora 19.30 și se vor desfășura după următorul program:

19:30 – 20:15 Concert Rockabella
20:45 – 21:45 Concert byron
22:15 – 00:00 Concert The Mono Jacks - Gloria
00:10- Meet & greet cu trupa la standul de merchandise

Ultimele câteva bilete sunt disponibile pe 
iaBilet.ro și in rețeaua iabilet.

Reguli de acces:

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc în picioare. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Lista de invitați va fi valabilă până la ora 22.00. Accesul persoanelor cu dizabilitati este gratuit în baza copiei după buletin și a certificatul de handicap.

Va exista o zonă de garderobă în incinta. Ghiozdanele și rucsacurile se vor lăsa acolo, nefiind permis accesul cu acestea în cortul încălzit.

Posesorii de pachete cu tricou inclus vor primi la intrare jetoane pe baza cărora vor putea ridica produsele de la standul de merchandise din interiorul cortului încălzit.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, vă recomandăm să aveți la dumneavoastră un act doveditor al vârstei copilului (copie).

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate corespunzător. În incinta Arenelor Romane va fi prezent un punct de prim ajutor.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte contondente, sticle, conserve, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul Arenelor Romane, accesul cu materiale inflamabile, artificii, canistre pe gaz, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), animale de companie.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

**

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

"Una dintre primele piese la care am lucrat este 
Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

**

Înființată în 2006 la București, trupa byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Cel mai nou album, "Nouă" - al șaptelea album de studio byron și primul compus în totalitate în limba română - a fost lansat în noiembrie 2019. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron.

byron - Cântec de leagăn (official video)
https://youtu.be/FZcYJaJ0ogY

**

Rockabella a prins formă în anul 2014, cand fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Moroșanu, a revenit pe scena muzicală locală cu un nou material și o abordare într-o cheie atmosferică, cinematică, adult-alternative. Albumul de debut „Clarobscur”, lansat în 2019, este o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă; o veritabilă scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.

Rockabella - Steagul alb (feat. Doru Trăscău)
https://youtu.be/82DZIvpKHmU

--
www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks