Bilete Concert Ștefan Banică - "Te iubesc, femeie!" - 5 mar '20, ora 19:30 - Circul Metropolitan Bucuresti

Concert Ștefan Banică - "Te iubesc, femeie!"

Circul Metropolitan Bucuresti, București

joi, 5 martie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Stefan Banica sarbatoreste pe 5 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan Bucuresti zece ani de la primul sau concert acustic, dedicat Zilei Femeii. Un deceniu de concerte acustice “Te iubesc, femeie!”, sustinute de Stefan Banica an de an in luna martie.

Timp de 10 azi, Stefan Banica, alaturi de trupele sale, Rock’n’Roll Band si grupul vocal The 50’S, aduce in dar, in mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul sau, reinterpretate in varianta acustica.

Un eveniment de suflet, intr-o atmosferă caldă si plina de emotie, o seara de neuitat. Stefan Banica își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, pentru ca “muzica bună unește generațiile”, asa cum spune artistul. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfasoara cu săli arhipline. 

Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino împreună cu cei dragi la concertul aniversar acustic Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!” pe data de 5 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan București.

Categoriile de prețuri:

Categoria VIP - 200 lei (biletele includ și un album cadou)

Categoria 1 - 100lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.