Bilete Concert SPAM la Bucuresti - 1 feb '20, ora 21:00 - The Pub - Universitatii

Concert SPAM la Bucuresti

The Pub - Universitatii, București

sâmbătă, 1 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru fanii din București, trupa SPAM se întoarce cu o formulă-surpriză, cântece, vechi, cântece noi, cântece bune și cântece așa-și-așa.

Trupa Spam este formată din:

Cosmin Vaman - voce și chitară
Alexandra Andrei - voce
Eugen Toboș - chitară solo
Tudor Olaru - bass
Ciprian Diaconu - tobe

Toți se declară melomani de mici și cu o experiență pe scenă de zeci de ani. În formula actuală au debutat pe scena Folk You, în 2014, unde au revenit an de an, iar mai populari au devenit odată cu lansarea melodiei Cele mai frumoase, în același an , fiind până astăzi una dintre cele mai fredonate piese are peste 200.000 de vizualizări pe Youtube.

Au scos două albume, Drumul & Facem Dragoste, iar în prezent lucrează la cel de-al treilea album, intitulat “DOR” cu angajamentul de a continua să scrie și să cânte muzică romantică pentru oameni înțeleși. Sunt amuzanți, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, temperate de glumițele din pauzele dintre piese.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.