Bilete Concert Smiley în Orașul Cu Chef De Viață - 9 oct '18, ora 21:30 - Beraria H

Concert Smiley în Orașul Cu Chef De Viață

Beraria H, București

marți, 9 octombrie '18, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pune un zâmbet pe față și notează-ți în calendar: marți - 9 octombrie - Smiley urcă pentru prima dată în acest an pe noua scenă din Orașul cu Chef De Viață. "De unde vii la ora asta?", "Ce mă fac cu tine de azi?", "Vals" și multe alte hit-uri ale artistului te vor ține în picioare și te vor face să strigi BIS!

Se anunță un show extraordinar, cu jocuri de lumini și super producții video așa cum îi stă bine unuia din cei mai în vogă artiști din România. 

Acces: ora 19:30 // Show: ora 21:30

Biletele au prețurile:

149 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

95 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

70 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă


IMPORTANT: 

Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. 

Harta categoriilor aici.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.