Bilete Concert Silvia Dumitrescu la La Mama - Clubul Țăranului - 2 oct '21, ora 20:30 - La Mama - Clubul Țăranului

Concert Silvia Dumitrescu la La Mama - Clubul Țăranului

La Mama - Clubul Țăranului, București

sâmbătă, 2 octombrie '21, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cand termini un liceu de muzica,o Scoala Populara de Arta si ai 20 de ani, nu prea stii ce se intampla cu tine, faci ce-ti place,canti si esti fericita; cand ai 36 de ani de activitate muzicala pe scena, stii ce se intampla cu tine, esti bucuroasa ca ai facut numai ce ti-a placut, ai fost criticata, pretuita si esti multumita...ce poate fi mai inaltator decat sa dai drumul emotiilor in aplauzele publicului. Am inceput cu muzica clasica, am continuat cu muzica pop, unde am descoperit succesul si ce inseamna el iar jazz-ul si blues-ul cred ca reprezinta maturizarea mea muzicala.

Cand eram in anul patru de facultate m-am indragostit iremediabil de jazz, drept pentru care m-am inscris la sectia de jazz a Universitatii de Muzica București,unde l-am avut ca profesor pe cunoscutul pianist Mircea Tiberian. Evolutia mea muzicala se implinea intrand pe un taram in care personalitatea mea muzicala prindea aripi odata cu arta improvizatiei si libertatea interpretativa. Eram ca vrajita si am ramas vrajita incepand sa colaborez cu multi muzicieni de jazz si de blues (in paralel). Mai tarziu,in 2004, am avut primul meu concert de jazz la "Tinerimea Romana" avandu-i in trupa pe Mircea Tiberian-pian,Garbis Dedeian-sax, Vlad Popescu-tobe, Sorin Romanescu-chirara, Catalin Razvan-bas, iar invitati  Berti Barbera-voce si pe Florin Ochescu,sotul meu-chitară, cu care am cantat doua piese de blues. Publicul m-a primit cu bratele deschise,dornic sa ma vada in aceasta postura noua, putin uimiti de noua mea abordare dar si fericiti si sensibilizati de emotia muzicala pe care o degajam...am avut un schimb de bucurie, de emotie...pana la urma muzica este arta sunetelor, arta de a-i emotiona pe oameni prin sunete si mesaj.In prezent sunt profesoara de canto  pop, jazz, blues la Colegiul de Muzica "G.Enescu".Muzicienii cu care vreau sa va cuceresc pe 2 oct.(o seara speciala pentru mine), sunt prietenii mei cu care am cantat de multe ori, muzicieni minunati,Virgil Popescu (compozitor cu care colaborez si in muzica pop si cu care am lansat multe piese cunoscute si un disc de autor "Fiorul iubirii"), exceptional basist, Puiu Pascu, un pianist minunat si Titi Herescu, percutionist extrem de talentat. Speram ca v-am trezit curiozitatea si dorinta de a petrece impreuna o seara plina de emotie,de bucurie si placere.Pupici si abia astept sa ne intalnim!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.