Bilete Concert Sean Paul la Arenele Romane - 23 mai '18 - Arenele Romane

Concert Sean Paul la Arenele Romane

Arenele Romane, București

miercuri, 23 mai '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Superstarul jamaican, câștigător al premiului Grammy, vine în România, pentru prima dată într-un concert de o asemenea amploare! În deschidere vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae, iar after party-ul va continua la Arene până dimineață cu Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

Iubit de publicul din toată lumea atât datorită stilului inedit, dar și grație colaborărilor de succes cu artiști celebri, SEAN PAUL este unul dintre cei mai prolifici artiști din lume, având colaborări cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit, David Guetta etc. 

Între hit-urile care l-au menținut în topurile muzicale din întreaga lume se număra și Temperature, Press It Up și No Lie

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a avut, de-a lungul carierei lui, numeroase clasări în topul Billboard, deținând mai multe discuri de platină. 

Sean Paul a concertat în peste 100 de țări până acum și a cântat pentru milioane de fani din toate colțurile lumii.  

Pe 23 mai 2018 avem și noi șansa să îl vedem într-un show spectaculos în România. 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.