Bilete Concert Robin and the Backstabbers @ Moșia Corbeanca - 15 iul '21, ora 19:00 - Mosia Corbeanca

Concert Robin and the Backstabbers @ Moșia Corbeanca

Mosia Corbeanca, Corbeanca (Ilfov)

joi, 15 iulie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Robin and the Backstabbers se aud joi, 15 iulie, la Moșia Corbeanca, într-un cadru exact așa cum trebuie: cu mâncare și băutură bună, pe pajiștea noastră verde și apusul pe fundal. Ia-ți gașca și vino!
Joi | 15 iulie | Ora 19:00
Moșia Corbeanca, Strada Hipodromului nr 27, Corbeanca, Ilfov

Informații importante:
Locația se va închide la ora 22.
Bilete sunt disponibile exclusiv online, in limita stocului.
Copiii sub 18 ani insotiti de parinti au accesul gratuit.
Accesul cu animale de companie este permis.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de zona aleasa in momentul achizitiei biletului.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara trebuie sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul cu mancare sau bautura care nu au fost achizitionate din incinta Mosiei este strict interzis.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19, va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.