Bilete Concert Robin And The Backstabbers - 23 oct '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Robin And The Backstabbers

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 23 octombrie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 23 octombrie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers!

La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definită în multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numită de trupă, pop melodramatic. Cert este un singur lucru: îți rămâne în minte și în suflet. Vibe-ul grav și retro-futuristic emanat copleșitor în fiecare concert din prezența scenică nesămuită a trupei, îți potolește o sete ce nici nu știai că o ai.


Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult așteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk” iar 2016 a fost un an plin de concerte. Apărut în primăvara anului trecut, noul album conține 14 piese despre scafandri, mirese și îngeri, case în flăcări și cântece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm și de controverse, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranță unul dintre cele mai importante și mai reușite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie 2017, trupa a câștigat și premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards. De atunci prezența RATB este nelipsită de la majoritatea festivalurilor din România!


Versurile poetice, în care inspirația din marii clasici ai literaturii se resimte sonor, sunt într-un permanent duet cu notele musicale, iar instrumentele numeroase, de la chitară, bass, percuție, clape, baterie, la saxofon, acordeon și muzicuță au scopul de a transporta ascultătorul pe un nor muzical, înr-o calătorie a simțurilor pe portative.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 49 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de arti?tii tai prefera?i ?i sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care î?i reamintesc de legendele muzicii ?i calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL