Bilete Concert Rednex la Kruhnen Musik Halle - 10 mai '19, ora 23:00 - Kruhnen Musik Halle

Concert Rednex la Kruhnen Musik Halle

Kruhnen Musik Halle, Brasov

vineri, 10 mai '19, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vino in 10 mai la Kruhnen Musik Halle din Brasov sa dansezi pe "Cotton Eye Joe" sau "Old Pop In An Oak" ! Rednex este una dintre trupele care au rezistat in top-urile muzicale mai mult de 15 ani si au vandut mai mult de 10 milioane de discuri in toata lumea.

Proiectul Rednex s-a nascut din joaca, in 1992, dar e explodat in 1994 o data cu lansarea hit-ului Cotton Eye Joe. Acesta a ajuns imediat in top-urile a 15 tari la acel moment iar astazi inca este in playlistul petrecerilor si a propulsat trupa in turnee repetate in toata lumea.

Urmatoarele piese lansate au de asemenea de succes, cu 4 milioane de discuri single vandute si au facut ca Rednex sa ramana in top-urile din Germania 25 de saptamani, mai mult decat oricare alt artist in ultimii 30 de ani, cu piese ca "Wish You Were Here" sau "Spirit Of The Hawk".
Avand o muzica aparte, au devenit populari si in alte canale media cum ar fi productii la Hollywood sau reclame TV, toate in ultimii 5 ani.

In 2018, Rednex a sustinut 74 de concerte pe doua continente iar in 2019 sunt planificate turnee in Japonia, China si America.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.

Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti in baza biletului valid.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.