Bilete Concert Proconsul - 7 feb '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Proconsul

Hard Rock Cafe, București

vineri, 7 februarie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 7 februarie PROCONSUL te invită la Hard Rock Cafe, pentru un maraton printre cele mai îndrăgite melodii ale trupei. Fii gata să asculţi şi să cânţi “Cerul”, “Povestea noastra”,”Călătorul”, “Pentru tine” sau “De la ruşi vine ploaia”, dar şi cel mai nou single featuring Lora, „Prea târziu”.

PROCONSUL a fost, este și va rămâne o formație surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ”alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine, cânta despre dragoste așa cum simt ei, de peste 20 de ani. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită, ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an. Așa cum se uită prima zăpadă și ultima dragoste. Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc? La această întrebare primeşti răspunsul de la Proconsul, în seara concertului din Hard Rock Cafe.

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
- 30 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 30 de lei – bilete fără loc.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.