Bilete Concert Pink Floyd Legend - 20 mai '23, ora 20:00 - Arenele Romane

Concert Pink Floyd Legend

Arenele Romane, București

sâmbătă, 20 mai '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Creat în anul 2005, Pink Floyd Legend este recunoscut drept grupul italian cu cel mai mare succes în interpretarea muzicii formației Pink Floyd, grație realizării unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor și a concertelor live pe care trupa engleză le-a susținut de-a lungul anilor. Punerea în scenă a tuturor spectacolelor, ca în adevăratele showuri ale celor de la Pink Floyd, dispune, pe lângă proiecții video ale altor evenimente similare din trecut pe un mare ecran circular, de un joc de lumini incredibil și de efecte scenografice surprinzătoare care reușesc să recreeze acel spectacol total permițând ca publicul să trăiască o Experiență Pink Floyd de neuitat.

Pink Floyd Legend sunt prima trupă din lume care au făcut un turneu cu capodopera din 1970, interpretată cu cor și orchestră, reproducând astfel atmosfera originală ! Din 2018, peste tot unde a fost interpretat concertul ATOM HEART MOTHER, a fost primit cu mare entuziasm de public și de criticii muzicali !
În anul 2022 va începe turneul European al grupului Pink Floyd Legend (turneu amânat din cauza Pandemiei), în cadrul căruia, pentru prima dată, este programată o etapă în România, în splendida locație a Arenele Romane din București, unde va răsuna, pe data de 31 iulie 2022, “ATOM HEART MOTHER”!!
Concertul va începe la orele 20:00, accesul publicului se va face de la orele 19:00.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze.
Accesul cu umbrele este interzis. Utilizarea camerelor foto și a camerelor nu este permisă.
Spectacolul începe la ora 20:00, accesul publicului va fi permis începând cu ora 19:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.