Bilete Concert Parazitii - 16 mar '19 - Quantic

Concert Parazitii

Quantic, București

sâmbătă, 16 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Unul dintre cele mai solide si emblematice grupuri hip hop din Romania, Parazitii, va sustine primul concert din 2019 pe 16 martie in clubul Quantic din Capitala.

 

Trupa se pregateste intens si pentru lansarea unui nou album in primaravara acestui an si va include in setlist, pe langa piesele deja cunoscute si fredonate de generatii, si materiale noi.

Parazitii au luat fiinta in 1994, iar primul lor album, "Poezii Pentru Pereţi", produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 şi a fost al doilea album de rap din Romania (după R.A.C.L.A. şi înainte de BUG Mafia).

Cu 11 discuri la activ, Parazitii au marcat scena hip hop de la noi, reusind sa deranjeze establishmentul muzical, sa se revolte impotriva sistemului si sa se mentina drepti in fata curentului trendy.

Parazitii se vor prezenta pe 16 martie in Quantic asa cum ii cunoastem: non conformisti si acizi, cu mesaje bine punctate. Lor li se vor alatura si invitati surpriza care urmeaza sa fie anuntati in perioada urmatoare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.