Bilete Concert Oxigen - 6 dec '19, ora 19:00 - La Mama - Clubul Țăranului

Concert Oxigen

La Mama - Clubul Țăranului, București

vineri, 6 decembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Se poate trai fără OXIGEN ? Nu cred...mai ales fanii de blues...și îndeosebi cei care cunosc valoarea acestor experimentați și reputați muzicieni...unul ș unul, iar împreună, o redutabilă trupă, de o forță și impact de neegalat...

Oxigen este o trupa de blues-rock recent infiintata, care are in componenta muzicieni cu o experienta de peste 20 de ani alaturi de nume consacrate in aria de blues, rock si folk din Romania : Bogy Nagy (Pro Musica, Crossroad, Burning Table), Eugen Caminschi (Sorin Chifiriuc & Electric Red Roosters, Weienberger Blues Machine, Black Cat Bone, Mircea Vintila, Alexandru Andries, VH2 , Vama Veche, Vama), Gelu Ionescu (Black Cat Bone, Mircea Vintila, Vama), Mugurel Diaconescu (Black Cat Bone, Dole), si Lucian Sorin Cioarga (Taxi, Pheonix, Vama).

Pe langa recitaluri notabile in cadrul unor evenimente ca cel organizat de LOUDCITY.fm @Fratelli Studios Bucuresti din 09.02.2018, unde a cantat in deschiderea grupului KING KING (Best British Blues-Rock Band), Brezoi Open Air Blues Festival din iulie 2018, sau Panorama Blues Festival 2019 de la Hunedoara, grupul a avut numeroase concerte de club unde a obisnuit de fiecare data publicul cu un repertoriu ce include pe langa piese proprii si cover-uri ale marilor hit-uri de gen semnate Eric Clapton, Robert Johnson, Allman Brothers, Joe Bonamasa etc.

Vineri, 6 decembrie, vă așteptăm în restaurantul La Mama

Preț Bilet: 40Lei

Pentru rezervări sunați la 0721 102 101

Rezervare prioritară pentru clienții care vor servi cina începând cu ora 19:00

Meet OXIGEN:

HIGHER GROUND - OXIGEN

SUPERSTITION - OXIGEN

Oxigen - Trill Is Gone

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.