Bilete Concert Omul cu Șobolani pe terasa Flavours in the Garden - 24 sep '20, ora 20:00 - Flavours In The Garden at Diplomatic Club

Concert Omul cu Șobolani pe terasa Flavours in the Garden

Flavours In The Garden at Diplomatic Club, București

joi, 24 septembrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Încheiem seria #UnpluggedNights din august cu un concert al binecunoscutei trupe de rock alternativ „Omul cu șobolani”.
Apărută pe scena românească cu mai bine de 20 de ani în urmă, OCS a lansat opt albume, iar membrii trupei - Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas) - au filmat zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.
 
Vino la Flavours in the Garden în seara de joi, 27 august, ca să te delectezi cu acordurile pieselor de pe cel mai recent album OCS, „Fabrica de păpuși”, un album actual și energic, dar și cu aromele din meniul special semnat de Chef Foa și Chef Shoo.

Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă de 2 sau de 4 persoane. Veți putea cumpăra pachetul ”Masă de două persoane” la 120 de lei (2 bilete la o masă de două persoane) si pachetul ”Masă de 4 persoane” la 220 de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.