Bilete Concert Nu-Jazz | CUANTUNE LIVE - 28 iul '20 - Lacul Aroneanu - Liria Events

Concert Nu-Jazz | CUANTUNE LIVE

Lacul Aroneanu - Liria Events, Iași

marți, 28 iulie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cu un sound fresh, ce îmbină într-un mod armonios o multitudine de stiluri într-un mix elegant, CUANTUNE ne invita la primul concert din acest sezon.

Vino alaturi de ei marti, 28 Iulie, intr-un cadru de poveste pe terasa Liria. Delectându-ne auzul și imaginația cu ritmuri de nu-jazz si electro-swing, trupa aduce o nouă paletă de nuanțe muzicale, cu influențe trap și future-soul.

Diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Jamie Woon, Otros Aires și Waldeck, CUANTUNE oferă publicului amator de muzică bună show-uri pline de culoare, creativitate și originalitate.

Din cauza restricțiilor Covid-19, pentru a vă rezerva locul la masă este necesar să contactați Liria Events (la 0374090060). Pentru o buna desfasurare a evenimentului si pentru a putea gazdui cat mai multi oameni faini, va rugam sa rezervati mese de 4 persoane sau 8 persoane (daca participa membrii din aceeasi familie).
În cazul în care vremea nu va fi favorabilă, biletele cumpărate vor fi valabile pentru concertul reprogramat.

CUANTUNE:
Elizabeth - Voce / Pian & Synths
Mario Cruxfader - Voce / Samples & Synths / Bass Electric
Dragos Mirt - Chitara Electrica
Crisa Gherghel - Backing Vocals

Adresa: Lacul Aroneanu - Liria Events, Iași

ATENTIE! Numar limitat de locuri pentru toate categoriile de bilete.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.