Bilete Concert Nikos Vertis - 26 nov '21, ora 19:30 - Sala Palatului

Concert Nikos Vertis

Sala Palatului, București

vineri, 26 noiembrie '21, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa ce concertul din 13 octombrie al lui NIKOS VERTIS, a fost declarat sold out iar organizatorii impreuna cu artistul, au anuntat un al doilea concert pe 14 octombrie, suntem nevoiti datorita evolutiei situatiei pandemice precum si hotararilor guvernamentale de ultima ora, sa reprogramam cele doua concerte pentru datele de 25 si 26 noiembrie 2021, ora 19.30, la Sala Palatului din Capitala. (respectiv ziua de 13 octombrie se reprogrameaza pentru data de 25 noiembrie iar cea de 14 octombrie pentru data de 26 noiembrie).

Pentru persoanele vaccinate, rugămintea este sa arate la intrare dovada vaccinarii (se accepta si format electronic), iar cei care au un test PCR efectuat, dar nu mai vechi de 72 de ore, sunt bineveniti.

In acest fel dorim sa oferim timp celor nevaccinati pentru a actiona in consecinta, noile reglementari impunand ca evenimentele sa poata fi organizate in sali inchise cu capacitatea de 50% precum si ca persoanele participante sa ateste prin documente vaccinarea sau trecerea prin boala in ultimele 6 luni.

 

A fost un efort considerabil din partea tuturor, mai ales că agenda îndrăgitului artist este plină până la sfârșitul anului. Dar pentru publicul din București și nu numai, pentru toate admiratoarele sale și toți aceia care abia așteaptă să cânte, să danseze și să aplaude pe acordurile melodiilor lui Nikos Vertis nimic nu este prea greu!

 

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec, mai ales acum dupa ce am strabatut o perioada care ne-a incercat greu pe toti.

“In sfarsit se intampla! Ma intorc la iubitii mei fani din Romania, pe 25 si 26 noiembrie in Bucuresti. Sunt atat de bucuros si emotionat de faptul ca am trecut cu totii peste un an greu si ca sunt in stare  sa cant live pentru voi din nou.

            Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Tot ceea ce fac, fiecare cantec nou este pentru voi. Si am avut mult timp in anul care a trecut sa ma pregatesc si sa vin in fata voastra cu melodii noi si multe surprize. Va multumesc tuturor si va asigur ca dragostea voastra a fost lucrul care m-a ajutat sa trec peste aceste vremuri grele care ne-au incercat.

Dumnezeu sa va binecuvanteze! Indiferent de ce ni se intampla, eu sunt alaturi de voi! Va astept pe toti la Sala Palatului să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

          Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

 

          Concertele Nikos Vertis Live la Sala Palatului vor cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si piese noi in premiera pentru publicul din Romania. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde

 

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

-  dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
-  dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;