Bilete Concert Mircea Baniciu - 12 apr '18, ora 21:00 - Mojo Club

Concert Mircea Baniciu

Mojo Club, București

joi, 12 aprilie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La Mojo, primavara aceasta va asteapta cu evenimente incredibile ale marilor artisti ce au scris istorie in paginile de muzica ale Romaniei. Va asteptam in prima joie dupa Pasti la un eveniment de marca al incredibilului Mircea Baniciu alaturi de trupa sa. Grabiti-va si puteti achizitiona primele 100 de bilete la 35 de ron - early bird fee!

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa '90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu vine la Club Mojo si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.